Hur fungerar det

Det är enkelt att anlita Svenska Hem och Städ!
Vi finns till för att förenkla tillvaron för våra privat- och företagskunder och är alltid tillgängliga för att lyssna på dina behov och utmaningar.

Kontakta oss via telefon eller mejl så bokar vi in ett kundmöte när det passar dig. Vid detta möte går du tillsammans med vår representant igenom dina behov och önskemål samt vad Svenska Hem och Städ kan erbjuda. Självklart är besöket kostnadsfritt och du förbinder dig inte för något.
Läs mer om respektive erbjudande under “Våra tjänster”.

Kontakta oss för att boka in ett möte via mail på kundservice@svenskahemochstad.se eller telefon.

Utbildad personal
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi ställer höga krav på dem. All personal som utför våra tjänster har genomgått Svenska Hem & Städs utbildning ”Professionell lokalvård”. Vi är stolta att kunna erbjuda utbildad och yrkeskunnig personal för att leverera högsta kvalité åt dig.

Kvalitetsgaranti
Efter varje städtillfälle lämnar vi ett kort där du som kund kan lämna din åsikt om den utförda städningen. Är det något som inte utförts enligt vår överenskommelse så kommer vi naturligtvis ut och åtgärdar detta.

Säkerhet och trygghet
Säkerhet och trygghet är honnörsord för oss. Inom Svenska Hem & Städ jobbar vi efter fasta rutiner avseende nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter.

Försäkringar
Om olyckan skulle vara framme har Svenska Hem & Städ tecknat försäkringar som täcker skador på person och egendom som vår personal orsakar. Svenska Hem & Städ har fullt personalansvar och har försäkringar för personalen under arbetstid samt resor till och från arbetet.

Ombokning och helgdagar
Behöver du boka om kan du göra det senast två veckor i förväg. Ombokning sker skriftligen till kundservice (kundservice@svenskahemochstad.se) per e-post. Ombokningar senare än två veckor i förväg debiteras kunden. På helgdagar utför vi inga tjänster. Infaller städtillfället på en helgdag så kontaktar vi dig för ombokning.

Ytterligare information
Tveka inte att höra av dig till oss om våra tjänster och övriga frågor.

Avslutningsvis vill vi kunna hälsa dig välkommen som kund till Svenska Hem och Städ, bolaget som kan sammanfattas i följande:
Kvalité – Trygghet – Lågt pris