Butiksstädning

En ren och skinande butik

Vi vet hur viktigt det första intrycket är, en fräsch butik som strålar av glans ger ett professionellt och välkomnande intryck som borgar för att dina kunder kommer tillbaka. Samtidigt ger en bra arbetsmiljö att personalen presterar bättre i en trivsam och hygienisk miljö och därigenom bidrar bättre till företagets framgång.

Trygghet och stabilitet

Butiksstädning handlar dock inte bara om att städa och hålla rent, utan även om trygghet och stabilitet och hur man gör det så effektivt och smart som möjligt för att därigenom kunna vara kostnadseffektiv. Därför jobbar vi med återkommande personal som har kunskap om er butik och era specifika behov. För varje uppdrag ser vi också till att utbilda tillräckligt med personal som back-up så att leveransen flyter på friktionsfritt även om ordinarie personal har semester el dylikt.


Effektivitet och kvalité

Vi är innovativa och försöker använda oss av den senaste tekniken för att effektivisera och förenkla. Genom alla år har vi samlat all vår kunskap inom butiksstädning för att stöta och blöta samt noggrant finslipat våra processor och checklistor. Med våra process- och checklistor har vi kunnat skapa de mallar som ligger till grund för att ta fram en specifik instruktion för just din butik. Vi arbetar kontinuerligt med leverans- och kvalitetsuppföljning och besöker din butik regelbundet för att optimera leveransen och säkerställa kvaliteten.


Erfarenhet

Vi utför idag butiksstädning hos både stora och små butiker, vi städar bland annat hos flertalet butiker inom Sveriges största kedjor inom detalj och matvaruhandeln.


Miljö

Vi strävar efter att bli klimatpositiva genom ett kontinuerligt hållbarhetstänk och miljöarbete för att därigenom minimera vårt avtryck på miljön.

Som kund hos oss får du

• En leverantör med kollektivtal
• Auktoriserad serviceentreprenör hos Almega
• Noggrant utarbetade och optimerade processer med checklistor
• Återkommande personal
• Kostnadseffektiv lokalvård
• Utbildad personal
• Ansvarsförsäkring som täcker ev. skador om olyckan skulle vara framme.

Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer om vår tjänst.

Välj valfritt nedan hur du vill komma i kontakt med oss. Vi kan då berätta mer om våra tjänster, vad som ingår och hur det går till
och du får möjlighet att ställa ytterligare frågor samt få en offert. Vi kan snabbt ge dig ett kostnadseffektivt prisförslag
och självklart förmedla referensperson till någon av de befintliga butiker där vi städar idag.

Vad tycker våra kunder om oss

Johan

”Jag har använt Svenska Hem och Städ under flertalet år för städning av min butik. Jag är generellt nöjd, men vill speciellt lyfta fram kvaliteten och att det är samma personal hela tiden, aldrig strul, bekymmersfritt och rent.”

Oscar

”Kontoret är alltid i tipp topp, extra kul att de är så glada och trevliga”

För att boka eller ställa frågor

    Välj datum och tid

    Dina kontaktuppgifter