Kvalité – Trygghet – Kontinuitet


Svenska Hem och städ levererar varje dag rena hem, kontor/fastigheter och allmänna ytor runt om i Sverige. Vi brinner för att underlätta våra kunders vardag, bidra till trivsamma och hälsosamma miljöer samt frigöra dyrbar tid.

Att anlita oss är att välja kvalité och kontinuitet. Vi erbjuder våra kunder fast och återkommande städpersonal som både har utbildning och erfarenhet. Genom vår storlek kan våra kunder känna sig trygga med att vi har de resurser som krävs för att leverera beställda tjänster. Självklart lämnar vi kvalitetsgaranti för alla våra uppdrag!
Säkerhet och trygghet är honnörsord för oss. Inom Svenska Hem och Städ har vi fasta rutiner avseende nycklar, larmkoder och andra kundspecifika uppgifter samt alla medarbetare har tecknat sekretessavtal. Om olyckan skulle vara framme har Svenska Hem och Städ tecknat ansvarsförsäkring.
Vi på Svenska Hem och Städ vet att enkelhet och flexibilitet är viktigt för dig som kund. Du se enkelt vad det kostar och hur beställning görs. Du betalar enkelt mot faktura och kan lägga till autogiro om du önskar för smidig och automatisk betalning. Vill du diskutera ett städupplägg är vi alltid beredda på kundservice att lyssna in dina önskemål – genom vår flexibilitet kan vi erbjuda våra kunder skräddarsydda upplägg!