Här finns vi

Här finner du ditt lokala kontor på Svenska Hem och Städ !

Välkommen till ett Svenska Hem och Städ nära dig. Vi erbjuder hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, kontorsstädning, fastighetsstädning, butiksstädning på flertalet orter främst i Mälardalen.  Nedan kan du hitta ditt lokala kontor och läsa mer om det samt klicka vidare för detaljerad information. På varje ort finns det en områdeschef som är med vid din första kontakt med oss och sedan löpande vid behov, för att säkerställa att allt blir som du förväntar dig oavsett om det gäller hemstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster. Vi har såklart kvalitetsgaranti och säkerställer med rutiner och checklistor att allt uppnår så hög standard som möjligt.

Västerås >

Vi är din lokala städfirma i Västerås oavsett vilken av våra tjänster du vill nyttja. Vi har väldigt många nöjda kunder inom hemstädning och kontorsstädning, men också många uppdrag på flyttstädning samt löpande butiksstädning samt våra övriga tjänster.  Oavsett om du bor i centrala Västerås eller i utkanten eller i mindre orter runt Västerås så har du möjlighet att få hjälp av oss. Exempelvis har vi stor efterfrågan på våra tjänster på Öster Mälarstrand, Hamre, Framnäs, Skiljebo, Önsta Gryta, Hökåsen, Blåsbo, Haga, Kristiansborg och i Irsta samt centrum.  Med ett abonnemang på städhjälp / hemstädning så kan du enkelt lägga till andra rut-tjänster som fönsterputs, flyttstädning eller storstädning. Du bokar enkelt våra tjänster online, där kan du även se priser och tillgänglighet.

Örebro >

I Örebro städar vi alla typer av hem och fastigheter, från lägenhet, villa, radhus till butik, kontor och andra fastigheter. Vi erbjuder hemstädning / städabonnemang, flyttstädning, kontorstädning och fönsterputs samt övriga tjänster i vårt utbud. Vi har många nöjda kunder i centrum, Ekeby, Almby, Näsby, Sörby, Vivalla , Adolfsberg och Västra mark. Boka direkt online, ring eller maila oss så hjälper vi dig.

Stockholm >

I Stockholm med omnejd så är variationen av tjänster stor, från hemstädning och abonnemang på städhjälp samt fönsterputs och flyttstädning till städning av butiker och kontor och allt där i mellan. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster och många nöjda kunder på Östermalm, Norrmalm, Södermalm, Lidingö, Kungsholmen, Värmdö och  i Vasastaden, Täby, Sollentuna, Danderyd, Djursholm, Kista, Solna, Jakobsberg, Järfälla, Spånga, Huddinge, Tyresö . Kontakta vår områdesansvarige på Svenska Hem och Städ via telefon eller mail eller boka direkt online.

Uppsala >

I Uppsala så hittar du vårat kontor på Verkstadsgatan 8. Vi hjälper dig med hela vårat utbud av tjänster (Hemstädning, fönsterputs, storstädning, kontorsstädning, butiksstädning, flyttstädning, etc) för att du ska få mer livskvalite eller tid åt annat. Behöver du en städfirma som levererar och tar ansvar i Uppsala så finns vi tillgängliga i Luthagen, Gränby, Årsta, Boländerna, Fyrislund, Kungsängen, Eriksberg, Rickomberga, Norby, Centrum, Gottsunda mfl. Boka din tjänster du är intresserad av online på Svenska Hem och Städ eller kontakta oss via telefon eller mail. Priserna finns på vår sida.

Eskilstuna>

Oavsett om du bor i Eskilstuna Centrum, Torshälla, Skiftinge, Slagsta, Tunafors, Nyfors, Östermalm eller Brottsta-Lundby så finns alla våra tjänster tillgängliga för dig och du kan få hemstädning löpande eller fönsterputs, storstädning, kontorsstädning, butiksstädning, flyttstädning, etc när det behövs. Behöver du en städfirma som levererar kvalite och alltid lyssnar på dig så finns vi här för dig. Svenska Hem och Städ finns tillgängliga för dig i Eskilstuna. Du kan se pris och boka direkt online eller ringa eller maila oss.

Enköping>

Svenska Hem och Städ är ditt naturliga val av städfirma i Enköping både för privat- och företagskunder. I ”Parkernas stad” har vi förmånen att erbjuda hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning, fönsterputs och övrig lokalvård. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster i Enköpings tätort, som centrum, Fanna, Gånsberg, Husberg, Munksundet, Bergvreten, Romberga etc men även lite utanför som Örsundsbro, Grillby och Ekolsund. Kontinuerlig städhjälp i form av veckostädning både i hemmet och på kontoret fortsätter att växa i populäritet i Enköping, vi är glada att kunna frigöra våra kunders tid och bidra till inspirerande och hälsosamma miljöer. Till den återkommande veckostädningen i hemmet eller på kontoret är det lätt att lägga till fönsterputs, storstädning och golvvård. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller att boka in oss enkelt och bekvämt online, där ser du våra priser och lediga tider.