Presentkort

Vet du inte vad du skall ge bort till dina vänner, syskon eller föräldrar i julklapp eller på födelsedagen ? Söker du en present med valfrihet till dina anställda ? Vill du ge bort livskvalité i form av tid ? Ge bort ett presentkort på valfri tjänst.

Med ett presentkort hos oss kan mottagaren välja fritt bland våra tjänster och kan använda presentkortet till exempelvis en storstädning, en fönsterputs, en flyttstädning eller ett städabonnemang och hemstädning eller varför inte hjälp i trädgården. Köper du ett presentkort hos oss så ger du bort det värdefullaste som finns, dvs tid.

Presentkortet ger dessutom det dubbla värdet om det används för en rut-tjänst enligt ovan, dvs köper du ett presentkort för tex 1000 kr så är värdet 2000 kr inklusive RUT-avdraget.

Ange beloppet du önskar ge bort samt uppge ditt namn och mailadress och du har presentkortet i din mailkorg inom några minuter.

För att lösa in presentkortet så avvaktar mottagaren tills denne fått sin faktura för utförd tjänst, därefter klickar man sedan på länken Inlösen av presentkort och anger sina uppgifter på presentkort för att använda det som betalmedel.